Vakantie Sessies

Het is een uitzonderlijke tijd en daarom extra mooi om jullie ontspannen momenten te laten vastleggen in de vakantie of tijdens een weekend weg. Veel mensen gaan momenteel, mede vanwege COVID-19, in Nederland op vakantie. Gelukkig is ons eigen land ook vol met bijzondere plekken, uiteindelijk gaat het ook om de momenten die je samen hebt.

Herinneringen vervagen snel, daarom kom ik graag langs op jullie vakantie bestemming om deze bijzondere momenten vast te leggen in een reportage, in mooie en pure beelden van jullie gezin.

Speciaal in deze gekke tijd heb ik een aanbieding, ga je in Nederland op vakantie, dan kun je mij inhuren voor een shoot van 6 / 10 of 24 uur en reken ik géén reiskosten*! Vanzelfsprekend houden we tijdens de shoot rekening met de RIVM-maatregelen.

Na afloop krijg je de fotoreportage in een mooi vormgegeven album dat je op elk moment in kunt kijken om herinneringen op te halen. Ook kriig je de beelden digitaal toegestuurd.

Wil je meer weten hierover bel of mail mij gerust! De prijzen van de sessies staan onder de foto’s. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!