Portret

Bij het fotograferen van een Bruiloft is het belangrijk dat alle grote momenten in beeld worden gebracht en dat al jullie dierbaren goed worden gefotografeerd. Maar ook op deze bijzondere dag is de echte schoonheid te vinden in de kleine momenten tussen de bedrijven door. Daarom fotografeer ik volgens dezelfde werkwijze als bij een Day in the Life reportage.
Op een bruiloft ben ik er vaak al bij vanaf het moment dat de visagist bij de bruid aankomt of vanaf het moment de bruidegom nog even snel zijn koffie drinkt voordat jullie grote dag begint. Gedurende de dag probeer ik zo min mogelijk op te vallen, wat mij met mijn rustige karakter goed af gaat, om de bijzondere momenten, interacties en emoties van de hele dag vast te leggen. Het resultaat is een serie foto’s die jullie persoonlijke verhaal vertelt van deze bijzondere dag.
De fotoreportage krijg je na afloop digitaal aangeleverd, en in een mooi vormgegeven album dat je op elk moment in kunt kijken om herinneringen op te halen.
Ben je geïnteresseerd om je bruiloft door mij te laten fotograferen, neem dan contact op voor een plan en een offerte op maat. Je kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend een afspraak maken.