Day in the Life

“Het mooie van een dag vastleggen is dat je ontzettend goed terug kan zien dat je wel degelijk van alle kleine momenten geniet in alle chaos, maar dat je je er niet altijd bewust van bent” Annelies Telling

Bij een Day In The Life reportage volg ik jou of bijvoorbeeld je gezin of je band, een dag lang en dan leg ik vast wat er gebeurt. Ik maak de eerste foto’s vaak al voordat de dag echt begonnen is en probeer gedurende de dag zoveel mogelijk te “verdwijnen”, zo kan ik goed observeren en de mooiste interacties en emoties vastleggen, want die komen het beste tussendoor naar voren. Deze werkwijze hanteer ik bij al mijn fotosessies, maar bij een Day In The Life reportage heb ik echt goed de tijd om iedereen te leren kennen en juist die momenten te vangen die het meest karakteristiek zijn.

Na afloop krijg je de fotoreportage digitaal aangeleverd, en in een mooi vormgegeven album dat je op elk moment in kunt kijken om herinneringen op te halen.

Ben je geïnteresseerd om een dag in je leven door mij te laten vastleggen, neem dan contact op voor een plan en een offerte op maat. Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken. Het is ook mogelijk om een Day In The Life reportage te maken in een halve dag, of een documentaire portretsessie in 1, 2 of 3 uur.


Familie Mahangi- Willemsteijn

Familie Wesselink

Familie van Nes- Sloot- Elstgeest

The Silverfaces

Familie Telling

Helen & Lilly