Bedrijven & Evenementen

De meest interessante en unieke beelden ontstaan op het moment dat mensen gepassioneerd bezig zijn met wat ze doen en de camera vergeten. Zo ontstaat een persoonlijk en karakteristiek beeld waarin de menselijke kracht van een bedrijf of organisatie naar voren komt. Ik kom bijvoorbeeld een dagje meelopen op kantoor, maak een documentaire portretsessie van de collega’s of fotografeer evenementen en feesten. Ik hanteer hierbij dezelfde werkwijze als bij een Day in the Life.

Het fotograferen van bedrijven en evenementen is ontzettend gevarieerd. Eerder fotografeerde ik o.a. een campagne van de melkboeren van Campina, de boot van het Aidsfonds op de GayPride, een racedag voor ernstig zieke kinderen georganiseerd door Stichting Groot Hart op het circuit van Zandvoort, en een dag rondom de expositie van kunstenares Eva Gans. Maar ook productfotografie vanuit een Day In The Life benadering leverde een heel sterk en verfrissend resultaat op: voor hardloopmerk 361° fotografeerde ik een dag in het leven van de nieuwe collectie.

Na afloop worden de foto’s in hoge kwaliteit, geheel gecorrigeerd digitaal aangeleverd.

Ben je geïnteresseerd om je bedrijf of je evenement door mij te laten fotograferen, neem dan contact op voor een plan en een offerte op maat. Je kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend een afspraak maken.


Aidsfonds Canal Parade

Groot Hart

Campina

Eva Gans

361